Events

Bibelleir

Etter noen uforventede endringer kan vi møtes sammen fysisk for Bibelleir også i år! Vi skal gå gjennom Bergprekenen (Matt 5-7). Det blir tre møter hver dag, og vi har som vanlig felleskap og måltider mellom møtene. Det er gratis som alltid! Men om noen ønsker å bidra til å dekke utgiftene vi har til mat og overnatting kan de ta kontakt med Daniel.
 
Vi møtes på Gausdal leirsted, Gausdalveien 113, i nærheten av Åmot. Det er enkelt å komme til Åmot sentrum med kollektivtransport, og derfra er det mulighet for å bli hentet og kjørt til leirstedet. Det er individuelle hytter med plass 3-6 pers per hytte, til sammen ca 100 soveplasser. Leirstedet har muligheter for fotball, fisking (og trolig svømming), sandvollyball og basket. Med info om leirstedet finnes her: https://gausdalleir.no
 
Man må selv ta må ha med sovepose eller dyne, pute og sengetøy, i tillegg til håndkle, tannkrem og dusjsåpe. Vi ber også alle om å ta med egen vannflaske.
 
Dersom noen har spesielle behov når det gjelder kosthold eller overnatting så gi beskjed enten her eller i privat melding. Alle i Bibelkirken Oslo og Vestfold er invitert, så hjelp oss gjerne å invitere de som burde være invitert til eventen! Vi håper så mange som mulig kan komme!