Givertjeneste

Vi oppfordrer alle til å gi penger til kirken – ikke fordi kirken trenger penger (selv om vi trenger penger), men fordi Bibelen sier det er rett å gi. For hvor ens skatt er, der vil ens hjerte ogs�� v��re. Vi tror det er godt å gi til uavhengige kristne organisasjoner og misjonærer, men at å støtte disse ideelt bør gjøres gjennom den lokale menighet, som er sannhetens støtte og grunnvoll. I tillegg burde støtte av slike ikke redusere ens støtte til den lokale kirken. Det kreves ikke at kristne gir en viss prosent av sin inntekt, men de bør gi nok og ofte nok til at deres hjerte fikseres på det himmelske heller enn det jordiske. Det er derfor ikke tilstrekkelig å gi det en tilfeldigvis måtte ha i lommen. I det Gamle Testamentet gav folk 10% av sin inntekt til de religiøse lederne. Dette er ikke bindende for det Nye Testamentet, men det er en indikasjon på hva som regnes av Gud som godt til å fiksere vårt fokus på himmelske ting.

Du kan gi kontakter eller gjennom banken. Vi sender ikke rundt noen bøsse, så hvis du ønsker å gi kontanter må du sp��rre direkte.